Protestantska hriscanska zajednica

SLUŽBA | NEDELJA 18h

VESTI, NAJAVE, NOVOSTI I INFORMACIJE

PHZ WEB SAJT | 26 Apr 2018

Poštovani posetioče sajta PHZ Crkve, trenutno radimo na osavremenjavanju našeg sajta i promeni platforme. Želimo da pokrenemo neke novine - podkast, a i da osavremenimo sajt vizuelno.

Sajt iz tog razloga neće biti redovno ažuriran što se tiče vesti. Informacije o aktivnosti crkve potražite na našem facebook profilu.
https://www.facebook.com/protestantskahriscanskazajednica.zajednica/Što se tiče ovog sajta - redovno ažuriran i aktivan je samo odeljak blog.

Hvala na razumavanju.
U Protestantskoj Hrišćanskoj Zajednici, Bulevar Evrope 21, Novi Sad organizujemo romantično i zabavno veče za bračne parove.
Ulaz besplatan, prijava obavezna jer je broj mesta ograničen.
Prijave na 063 553 507
Marija Egić

Pročitajte novi blog našeg pastora. Pre nekoliko dana iz štampe je izašao Novi Srpski prevod Svetog pisma. Pastor Bera prenosi pismo od jednog od prevodilaca Svetog pisma - Žarka Đorđevića. Pročitajte više o avanturi prevođenja na:http://bera-kahristu.blogspot.rs/2018/02/novi-srpski-prevod-svetog-pisma.html


Od 7. do 14. februara širom Sveta se obeležava Nedelja braka. Naša crkva se priključila toj akciji. Verujemo da je bračna institucija od Boga, i proslavljamo tu njegovu ideju različitim aktivnostima. Ispratite nas na društvenim mrežama...Pogledajte naš novi intro na crkvenom youtube kanalu i prijavite se da primate naše vesti.
Svakog ponedeljka - snimak nedeljne propovedi
Svakog utorka u 9.30. - Teologija uz jutarnju kafu
++++ vlog našeg pastora, New Stream, youth, muzika...

Novi blog našeg pastora Beređi Dušana Bere. Odakle dolazi naš identitet? Iz povrede ili isceljenja?Na linku: http://bera-kahristu.blogspot.rs/2018/01/vrednost-od-povrediti.html


<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 ... 15 ... 17 Naredna >>